Zeddam 1

Team sponsor
Team info
Leider(s): Sjoerd Migchelbrink Trainer(s): Andre Severs Verzorgers:  Paul Meijer, John Hunting Trainingstijden: dinsdags van 19.30 tot 21.00 uur   donderdags van 20.00 uur tot 21.30 uur

Bovenste rij (van links naar rechts): Richard Kremer (sponsor), Sjoerd Migchelbrink (leider) Paul Meijer (verzorger), Jarno Harbers, Cas Bloemers, Jasper Bockting, Stefan Bod, Pim Berentsen, Ruben Limbeek, Koen Siebelink, Dirk Wissink, Jaap Rikken, Tom Berentsen, Gijs Willemsen, Tom Nibbeling, Ruben Boerboom, en Willy Kremer (sponsor)   Onderste rij (van links naar rechts): Niels Blecking, Maarten Vreuls, Rob Keurntjes (keeper), Andre Severs (trainer) Mark Nibbeling, , Tim Limbeek en Gert Jan Bod.
Programma seizoen 2017-2018
Aanwezig