E2 kampioen
    26-11-2011

Een spannende dag voor de jongens van de E2. Er moest gewonnen worden van DVV om het kampioenschap in de 3e klasse in de wacht te slepen. MVR had een gelijk aantal punten, maar een slechter doelsaldo. Er stond veel publiek langs de lijn en dat hielp. Vrijwel direct kwamen de sterren van de E2 op voorsprong en dat bleef zo. De ruststand was 3-0. Uiteindelijk werd er gewonnen met 7-0. Kampioen!!!!!!!!!!! Nadat de trainers Mark en Nico met kleding aan 'mochten' douchen, Jeroen het team had toegesproken, het welverdiende ritje door Zeddam in de prachtige Bengelbus. Schor geschreeuwd, kon er in de kantine aangeschoven worden voor een bordje patat. Wat een prachtige dag voor Niels Wissink, Jelle Klein Herenbrink, Tim Berendsen, Sem Geerts, Daan en Joost Winters, David Dellemann, Thijs Gerritsen, Gijs Ariëns en de trainers Mark en Nico. Dit smaakt naar meer!

Zie in het de foto-albums nog veel meer foto's van deze KAMPIOENS wedstrijd.

teruq