KNVB Widget

Nieuw op de website: KNVB Widget

Geschreven door Administrator
    17 Februari 2012

kopjeZoals sommige wellicht al hebben gezien er is weer iets nieuws aan onze website toegevoegd om de leden van VVZ nog beter van dienst te kunnen zijn. Op de voorpagina (rechter kolom) is sindskort een KNVB Widget toegevoegd. Hierop kan men snel en overzichtelijk het programma voor thuis en uit spelende clubs zien. Ook de uitslagen worden rechtstreeks van de KNVB vermeld.

We geven nu een korte uitleg over de werking van de Widget. Wij hebben besloten voorlopig alleen gebruik te maken van de staande variant, de liggende kunnen we in een later stadium eventueel ook nog toevoegen.

Hieronder een voorbeeld hoe de verschillende widgets eruit zien. We hebben de plaatjes gekopieerd van Internet, dus de clubnamen dienen puur als voorbeeld.

In de kop van de widget zitten de naviagtie knoppen van deze tool. Hieronder een overzicht van de funkties van deze toetsen.

Navigatietoetsen

Nu volgt de uitleg over wat je aan informatie per scherm kunt zien, als eerste het wedstrijd programma, dit wordt weergegeven in twee schermen, de thuis spelende teams en in het andere scherm de uitspelende teams.

Toelichting

Ook wanneer een wedstrijd is afgelast door de KNVB of door de club wordt dit weergegeven, dit ziet er dan als volgt uit:

afgelastingen

Als een wedstrijd gespeeld is worden de uitslagen bekend bij de KNVB meteen weergegeven dit ziet er dan als volgt uit:

uitslagen

Door op een wedstrijd te klikken, dit kan zowel bij het programma als bij de uitslagen dan krijg je een overzicht met de wedstrijd details. Hieronder een voorbeeld met de uitleg van de gegevens.

Wedstrijd details

Mochten er na deze uitleg nog vragen over zijn neem dan contact op met de webmaster van VVZ.

teruq