Nieuwjaarsreceptie
    11-01-2014

Afgelopen zondag werd in ons clubgebouw de traditionele Nieuwjaarsreceptie gehouden. Deze drukbezochte receptie werd voorafgegaan door een onderling voetbalwedstrijdje. Aan het begin van deze receptie gaf tijdelijk voorzitter Gert Jan Bod een terugblik op de eerste maanden van dit nieuwe seizoen en deed enkele mededelingen, o.a. over de nieuwe Drank- en Horecawet en de verlenging van het contract met Nico Berendsen.

Tijdens deze receptie werd officieel afscheid genomen van onze oud-voorzitter Gery Bisseling. Gery ontving uit handen van de heer Roverts van de KNVB een gouden speld als dank voor de jarenlang bewezen diensten als voorzitter. Tevens werden tijdens deze receptie een aantal actieve leden gehuldigd met hun jubilea. Dit waren de volgende leden: Toon Wissink 60 jaar lid, Hans Lubbers 40 jaar lid en de heren Robert Joosten, Tom Berentsen en Hugo Span. Peter Zweers was ook 25-jarig jubilaris, maar was helaas niet aanwezig. Deze heren werden in het zonnetje gezet en kregen een speld t.g.v. dit jubileum. Al deze mensen werden bedankt voor hun jarenlange trouwe inzet voor de vereniging op welk gebied dan ook.

teruq