sportpark

Kantine De Padevoort
Het beheer van de kantine is in handen van de kantinecommissie. De kantine wordt volledig door vrijwilligers gerund. De vrijwilligers beschikken over de noodzakelijke bekwaamheden zoals hygiënecode voor sportkantines en Instructie Verantwoord Alcoholgebruik. Voor de kantine zelf zijn de vereiste vergunningen aanwezig. Dit wordt elk jaar door de gemeente getoetst.
Door de Voedsel en Warenautriteit (VWA) worden regelmatig niet aangekondigde controles uitgevoerd op het gebied van hygiëne, voedsel (temperatuur), rookbeleid, verantwoord alcohol gebruik e.d. Daarover zijn geen noemenswaardige opmerkingen gemaakt zodat het gevoerde beleid goed functioneert.

Opgeknapt
De kantine is tijdens de zomervakantie grondig opgeknapt. Complimenten aan alle vrijwilligers die hebben geholpen. Het resultaat is fantastisch en geeft de kantine weer een frisse en vrolijke uitstraling.

Historie
Op de ledenvergadering van 1967 neemt Meester Helmes, na bijna 35 jaar afscheid als voorzitter en wordt benoemd tot ere-voorzitter. Zijn opvolger is W. Brenninkmeijer.
Het 40-jarig bestaan wordt in 1973 gevierd met een feestavond voor leden en oud-leden. In 1975 wordt voorzitter A. Thomassen opgevolgd door W. Limbeek. In dat jaar wordt door het jeugdbestuur het clubblad de Topknaller in het leven geroepen. In september 1978 wordt een nieuwe accommodatie op de Padevoort in gebruik genomen.
Ook dames doen hun intrede bij Zeddam als leidsters van een pupillenelftal maar nu ook actief binnen de lijnen.